SN txt SRP

Pratite nas

SN lnks

FacebookYou Tube

Race Date SRP

Čekamo vas! 26.05.2024.

00 d 00 s 00 m 00 s

   

prijavi se

Vesti

Obeležen Dan dece obolele od raka


Juče smo u Zrenjaninu, na platou ispred Narodne biblioteke “ Žarko Zrenjanin“, u organizaciji Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR, a uz pomoć volontera NURDOR-a, naših malih sugrađana i njihovih roditelja, obeležili 15.februar Dan dece obolele od raka.

Na platou ispred Narodne biblioteke je bio izvor pozitivne enegije koju su svi prisutni mogli da osete, a osmesi najmlađih posetilaca je bio najveća nagrada za sve koji su učestvovali u pripremi i realizaciji jučerašnjeg programa za njih. Fondacija NURDOR je pripremila mnoštvo artkikala koje su volonteri ponudili posetiocima po simboličnim cenama, a Maraton Tim je omogućio svojim sugrađanima da se prijave za učešće ne nekoj od trka Zrenjaninskog Maratona i na taj način doniraju unapred svoje pretrčane kilometre Udruženju roditelja dece obolele od raka.

Kompanija Levi9 je od samog starta uz Maraton Tim kao velika podrška u organizaciji Zrenajninskog Maratona i kao sponzor koji je unapred otkupio sve vaše pretrčane kilometre na najdužoj trci, Maratonu.

Zahvaljujući vama, ljudima velikog srca, koji ste sa nama obeležili 15.februar, prikupljeno je 97.500 dinara – donacija Zrenjaninaca za decu obolelu od raka. Hvala, od 💚 hvala! #nurdorsrbija

Partneri i sponzori

 

 

Partneri i sponzori SLIKE